Ga naar de inhoud

Identiteit van de verkoper

LEVL vzw, Vooruitgangstraat 323 1030 Brussel

E-mailadres: info@levl.be

Telefoonnummer: 02/245 88 30

Ondernemingsnummer: 0478.953.435

Levering aan huis

Bestellingen worden aan huis geleverd per post. Alle zendingen worden voorzien van een track & trace nummer die je krijgt toegestuurd van zodra wij je pakje hebben voorbereid voor ophaling. Pakjes worden op vaste dagen bij ons opgehaald door bpost. Zolang het pakje niet is opgehaald, blijft de status van je zending ‘klaarmaken door zender’. Het kan dus dat je pakje nog enkele dagen bij ons blijft alvorens het door de post wordt opgehaald. Gemiddeld duurt het 2-3 werkdagen voor je bestelling bij je wordt geleverd.

Alle leveringen aan huis worden gratis verzonden vanaf €20.

Omruilen

We staan een omruiling enkel toe als de geleverde artikelen defect of beschadigd zijn. Als je een artikel wilt omruilen, stuur ons dan een e-mail via info@levl.be.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voor jouw omgeruilde product je bereikt, uiteenlopen.

Retourneren

Wij hopen uiteraard dat je blij bent met je bestelling. Moest dit niet het geval zijn, heb je het recht je online bestelling te herroepen binnen de 30 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten.

Retours moeten steeds eerst schriftelijk gemeld worden alvorens de producten mogen worden teruggebracht of teruggestuurd naar ons kantoor. Alle items moeten in perfecte staat (en originele verpakking) worden geretourneerd in ruil voor een terugbetaling. Items die niet meer in perfecte staat zijn, zullen niet worden terugbetaald.

Producten die in perfecte staat worden geretourneerd, zullen binnen de 30 dagen na ontvangst worden terugbetaald minus de verzendkosten. De kosten en het risico van terugzenden zijn voor de klant.

Hulp nodig?

Contacteer ons via info@levl.be voor verdere vragen over levering of ophaling of stuur een bericht via het contactformulier.