Ga naar de inhoud

Lancering nieuwe inclusieve fotodatabank

In een tijd waarin de roep om inclusiviteit in alle sectoren van de samenleving luider klinkt dan ooit, kondigt LEVL met trots de lancering aan van een revolutionaire nieuwe fotodatabank. Deze unieke collectie is speciaal samengesteld om de diversiteit van mensen met een migratieachtergrond in de schijnwerpers te zetten.

Onze fotodatabank Fizual biedt daarom een breed scala aan hoogwaardige, authentieke afbeeldingen die de rijke culturele diversiteit en individuele verhalen van mensen met een migratieachtergrond vastleggen. Deze collectie is ontworpen om marketeers, mediaprofessionals, onderwijsinstellingen en non-profitorganisaties te voorzien van beeldmateriaal dat een realistischer beeld van de hedendaagse samenleving weergeeft.

“LEVL erkent het belang van representatie en zichtbaarheid in media en reclame,” zegt directeur Kathleen Van den Daele.

Met Fizual streven we ernaar om een platform te bieden waar de verhalen van mensen met een migratieachtergrond op een respectvolle en waardige manier worden getoond

Kathleen Van Den Daele, directeur LEVL

De databank is niet alleen een bron van beeldmateriaal; het is een educatief hulpmiddel dat bijdraagt aan de bewustwording en waardering van culturele diversiteit. Door de toegang tot dergelijke content te vergemakkelijken, hoopt LEVL de creatie van meer inclusieve en diverse mediacontent aan te moedigen.

Fizual is nu toegankelijk voor publiek en biedt verschillende licentiemogelijkheden om aan de behoeften van diverse gebruikers te voldoen. Voor meer informatie over de fotodatabank of om lid te worden, bezoek de website!